shiatsu tretman ivana lovrić tilia

cjeloviti shiatsu tretman s fascijalnom manipulacijom

U tretmanu individualno, prema potrebama i željama klijenta, kombiniramo tradicionalne shiatsu tehnike rada na tijelu i sustavu meridijana, s tehnikama rada na fasciji i tehnikama iz područja kraniosakralne i muskuloskeletne osteopatije. Radimo na razrješenju konkretnih problema (fizičke ili emocionalne prirode), ali i otpuštanju stresa, te održanju općeg zdravlja. Tretman uključuje razgovor, uzimanje anamneze, dijagnostiku i individualni rad oblikovan ciljem tretmana i zatečenim stanjem.

shiatsu tretman u trudnoći i postpartumu

Podržavamo prirodni proces trudnoće kroz shiatsu, fascijalne i osteopatske tehnike. Radimo na tipičnim trudničkim tegobama poput mučnine, napetosti i bolova u zdjelici, leđima, preponama... Po potrebi nježno potičemo porod. Priprema za VBAC - radimo na ožiljku od carskog reza, integraciji ranijih iskustava i osnažujemo. Po potrebi radimo na dijastazi, slabosti zdjeličnog dna i prolapsima kroz fascijalnu manipulaciju i rad na posturi i disanju. Bebe su dobrodošle na tretman, mogu spavati kraj mame ili dojiti

kraniosakralna ivana lovrić tilia

kraniosakralni tretman

Iznimno nježna osteopatska tehnika rada na kostima glave, lica i kralježnice, s ciljem otpuštanja napetosti unutar moždanih ovojnica, likvora i zglobova.

ampuku tretman trbuha ivana lovrić tilia

ampuku - duboka masaža trbuha

Tradicionalna shiatsu tehnika dubokog rada na abdomenu, s ciljem poticanja cirkulacije i otpuštanja napetosti kroz nježnu mobilizaciju i rad na meridijanima.

masaža ožiljka ivana lovrić tilia

duboki tretman ožiljka s podukom samomasaže

Nježno i strpljivo, fascijalnom manipulacijom omekšavamo i oslobađamo ožiljak od carskog reza (ili druge operacije). Time vraćamo prirodnu pokretljivost organa i slobodnu cirkulaciju tjelesnih tekućina u trbušnoj šupljini. Također učimo kako samostalno tretirati ožiljak kod kuće, za dugoročno održavanje dobrog stanja

individualna priprema za porod i babinje

Odgovori na vaša pitanja o anatomiji i fiziologiji trudnoće, poroda i postpartuma. Poduka položaja, masaže i akupresure kao podrške procesu poroda. Praktična rješenja i priprema za lakši postpartum. Osnove dojenja, prvi položaj za dojenje. S partnerom ili bez, u studiju ili online.

garancija kvalitete

Želja mi je uvijek raditi najbolje što mogu i važno mi je da se ljudi koji mi pruže svoje povjerenje osjećaju ugodno, opušteno i sigurno tijekom tretmana. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni mojim radom, niste obavezni platiti tretman.

Više o shiatsu tretmanu pročitaj ovdje