• prvi dolazak – do 90 min – 55 eur 
  • redoviti dolazak – biraš do 60 ili 90 min – 40 eur ili 55 eur 
  • individualne edukacije i savjetovanja – 60 min – 40 eur 
  • Mayanski tretman abdomena toplim uljem – 90 min – 60 eur
  • paketi: 3 tretmana – 10 % popusta , 5 tretmana – 15% popusta (kombiniramo tretmane i savjetovanje po želji, prvi dolazak ne može biti dio paketa, paket se mora iskoristiti u roku 3, odnosno 5 mjeseci od kupnje)  
  • željeni termin jednostavno rezerviraj jednim klikom 
  • poklon bonove možeš kupiti putem e-maila (tretmani od 60 min, 90 min ili individualizirane pakete
  • plaćanje transakcijskim računom, možeš skenirati kod na računu 
kraniosakralna ivana lovrić tilia

cjeloviti shiatsu tretman s kombiniranim tehnikama

U tretmanu individualno, prema tvojem stanju, potrebama i željama, kombiniramo tradicionalne shiatsu tehnike rada na tijelu i sustavu meridijana, s tehnikama rada na fasciji i tehnikama iz područja kraniosakralne i muskuloskeletne osteopatije.
Individualnom kombinacijom tehnika radimo na razrješenju konkretnih problema (fizičke ili emocionalne prirode), ali i otpuštanju stresa, te održanju općeg zdravlja.
Tretman uključuje razgovor, uzimanje anamneze, dijagnostiku i individualni rad oblikovan ciljem tretmana i zatečenim stanjem.
U shiatsu tehnikama pritiskom prsta ili dlana radimo na tradicionalnom sustavu meridijana, (ali i na izvanrednim meridijanima) s ciljem balansiranja rada tjelesnih sustava. 
Nježnim radom na fasciji (vezivnom tkivu) potičemo otpuštanje obrazaca napetosti izazvanih fizičkom ili emocionalnom traumom ili svakodnevnim neadekvatnim obrascima ponašanja.
Ampuku je tradicionalna shiatsu tehnika dubokog rada na abdomenu, s ciljem poticanja cirkulacije i otpuštanja napetosti kroz nježnu mobilizaciju i rad na meridijanima. 
Kraniosakralna osteopatija je iznimno nježna tehnika rada na kostima glave, lica i kralježnice, s ciljem otpuštanja napetosti unutar moždanih ovojnica, likvora i zglobova. 
Muskuloskeletne osteopatske tehnike deblokiraju tenziju u tkivu, čime vraćamo slobodu pokreta u tkivu, uspostavljamo bolju cirkulaciju tjelesnih tekućina, inervaciju i prokrvljenost. 

Više o shiatsu tretmanu pročitaj ovdje

shiatsu tretman u trudnoći

Ako si trudna podržavamo prirodni proces trudnoće, radimo na tipičnim trudničkim tegobama poput mučnine, napetosti i bolova u zdjelici, leđima, preponama... Po potrebi nježno potičemo porod. Priprema za VBAC - radimo na ožiljku od carskog reza, integraciji ranijih iskustava i osnažujemo.

shiatsu tretman u postpartumu

Ako si u babinju podržavamo prirodni proces oporavka nakon poroda. Radimo na tipičnim postpartum tegobama poput bolova u abdomenu, zdjelici, vratu i ramenima. Po potrebi radimo na ožiljku od carskog reza, integraciji iskustva poroda i reaktivaciji mišića abdomena i zdjeličnog dna, dijastazi, slabosti zdjeličnog dna i prolapsima kroz fascijalnu manipulaciju i rad na posturi i disanju. Bebe koje još ne puze su dobrodošle na tretman, mogu spavati kraj mame ili dojiti.

masaža ožiljka ivana lovrić tilia

duboki tretman ožiljka s podukom samomasaže

Nježno i strpljivo, fascijalnom manipulacijom u kombinaciji s Ampuku - tradicionalnom shiatsu tehnikom dubokog rada na abdomenu, nježnom mobilizacijom organa i radom na meridijanima, omekšavamo i oslobađamo ožiljak od carskog reza (ili druge operacije). Time vraćamo prirodnu pokretljivost organa i slobodnu cirkulaciju tjelesnih tekućina u trbušnoj šupljini.
Također učimo kako samostalno tretirati ožiljak kod kuće, za dugoročno održavanje dobrog stanja.
Savjetovanje o ožiljku i poduka samomasaže mogući su i online.

Mayanska masaža abdomena

Kombiniramo istražujuću masažu, chi nei tsang tehikae dubokog pritiska i otpuštanja, rado na organima abdomena i završavamo nježnim mayanskim tehnikama koje uključuju centriranje i držanje maternice. Na kraju trbuh zamatamo u tvoju maramu. Tretman je dostupan u danima mladog i punog mjeseca. Mlad mjesec poziva nas na postavljanje namjere za ciklus koji je upravo započeo i sve one koji dolaze. Pun mjesec poziva nas na sagledavanje prošlog ciklusa (i svih prije njega), zahvalnost za ostvareno i otpuštanje onog što ne želimo ponijeti sa sobom u novi.

individualna priprema za porod i babinje

Odgovori na tvoja pitanja o anatomiji, biomehanici i fiziologiji trudnoće, poroda i postpartuma.
Poduka položaja, masaže, vježbi i akupresure kao podrške procesu poroda.
Praktična rješenja i priprema za lakši postpartum. Osnove dojenja, prvi položaj za dojenje.
S partnerom ili bez, u studiju ili online.

ispričaj mi svoju priču

Ispričaj svoju priču s poroda (iz trudnoće, postpartuma, s kiretaže, iz MPO postupka ili priču o bebi koja je otišla), u sigurnom i podržavajućem okruženju, bez prekidanja i nuđenja rješenja.
Svi osjećaji su dopušteni, sve nejasnoće razjašnjavamo, osvještavamo, učimo, rastemo. Priču probavljamo, integriramo, otpuštamo i otvaramo prostor za nove priče.
U studiju ili online.