• prvi dolazak – svi shiatsu tretmani i masaže – 90 min – 400 kn
  • svi tretmani i masaže nakon prvog dolaska – 60 min – 300 kn
  • individualne edukacije i savjetovanja – 60 min – 300 kn
  • paket 5  i više tretmana – 20 % popusta (tretman 240 kn)
  • željeni termin jednostavno rezerviraj jednim klikom
  • poklon bonove možeš kupiti putem e-maila (šaljem ti pdf verziju za ispis)
kraniosakralna ivana lovrić tilia

cjeloviti shiatsu tretman s kombiniranim tehnikama

U tretmanu individualno, prema potrebama i željama klijentice, kombiniramo tradicionalne shiatsu tehnike rada na tijelu i sustavu meridijana, s tehnikama rada na fasciji i tehnikama iz područja kraniosakralne i muskuloskeletne osteopatije.

Nježnim radom na fasciji (vezivnom tkivu) potičemo otpuštanje obrazaca napetosti izazvanih fizičkom ili emocionalnom traumom ili svakodnevnim neadekvatnim obrascima ponašanja.

Individualnom kombinacijom tehnika radimo na razrješenju konkretnih problema (fizičke ili emocionalne prirode), ali i otpuštanju stresa, te održanju općeg zdravlja.

Ampuku je tradicionalna shiatsu tehnika dubokog rada na abdomenu, s ciljem poticanja cirkulacije i otpuštanja napetosti kroz nježnu mobilizaciju i rad na meridijanima. 

Tretman uključuje razgovor, uzimanje anamneze, dijagnostiku i individualni rad oblikovan ciljem tretmana i zatečenim stanjem.

Kraniosakralna osteopatija je iznimno nježna tehnika rada na kostima glave, lica i kralježnice, s ciljem otpuštanja napetosti unutar moždanih ovojnica, likvora i zglobova. 

U shiatsu-u pritiskom prsta ili dlana radimo na tradicionalnom sustavu meridijana, (ali i na izvanrednim meridijanima) s ciljem balansiranja tjelesnih sustava. 

Muskuloskeletne osteopatske tehnike deblokiraju tenziju u tkivu, čime vraćamo slobodu pokreta u tkivu, uspostavljamo bolju cirkulaciju tjelesnih tekućina, inervaciju i prokrvljenost. 

Više o shiatsu tretmanu pročitaj ovdje

shiatsu tretman u trudnoći i postpartumu

Podržavamo prirodni proces trudnoće kroz shiatsu, fascijalne i osteopatske tehnike.
Radimo na tipičnim trudničkim tegobama poput mučnine, napetosti i bolova u zdjelici, leđima, preponama... Po potrebi nježno potičemo porod.
Priprema za VBAC - radimo na ožiljku od carskog reza, integraciji ranijih iskustava i osnažujemo.
Po potrebi radimo na dijastazi, slabosti zdjeličnog dna i prolapsima kroz fascijalnu manipulaciju i rad na posturi i disanju. Bebe su dobrodošle na tretman, mogu spavati kraj mame ili dojiti.

masaža ožiljka ivana lovrić tilia

duboki tretman ožiljka s podukom samomasaže

Nježno i strpljivo, fascijalnom manipulacijom omekšavamo i oslobađamo ožiljak od carskog reza (ili druge operacije). Time vraćamo prirodnu pokretljivost organa i slobodnu cirkulaciju tjelesnih tekućina u trbušnoj šupljini.
Također učimo kako samostalno tretirati ožiljak kod kuće, za dugoročno održavanje dobrog stanja.
Savjetovanje o ožiljku i poduka samomasaže mogući su i online.

individualna priprema za porod i babinje

Odgovori na vaša pitanja o anatomiji i fiziologiji trudnoće, poroda i postpartuma.
Poduka položaja, masaže i akupresure kao podrške procesu poroda.
Praktična rješenja i priprema za lakši postpartum. Osnove dojenja, prvi položaj za dojenje.
S partnerom ili bez, u studiju ili online.

ispričaj mi svoju priču

Ispričaj svoju priču s poroda (iz trudnoće, postpartuma, s kiretaže, iz MPO postupka ili priču o bebi koja je otišla), u sigurnom i podržavajućem okruženju, bez prekida i nuđenja rješenja.
Svi osjećaji su dopušteni, sve nejasnoće razjašnjavamo, osvještavamo, učimo, rastemo. Priču probavljamo, integriramo, otpuštamo i otvaramo prostor za nove priče.
U studiju ili online.