Prošla me bol u ramenu nakon prvog tretmana. Osim što sam se opustila,imala zanimljive uvide,koje u napetom stanju je teško osvijestiti. Ivana je divna,zna slušati. Liječi fizički i psihički.

Iva Jurenić, Velika Gorica

Ivana, hvala na prekrasnoj masaži! Mislim da sam od jučer izgubila 10kg u nogama i kompletnu napetost u leđima… Ova trudnoća bi stvarno bila teža bez tebe!

Nikolina Sokolić, Velika Gorica

Shiatsu kod Ivane je više od masaže i svaki put je drukčije: nekada je opuštajuće iskustvo, a nekada otpuštajuće. Tamo nalazim sigurno, razumijevanje i neke nove nježne dimenzije komunikacije sa vlastitim tijelom i neurološkim sustavom. Ivana je majstorica u nenametljivom stvaranju prostora u kojem na nježan način možeš izbalansirati sve ono što tijelo za tebe podnese u svakodnevnom životu. U par navrata mi je pomogla sa osteopatskim radom i bezbolno pomogla tijelu da se vrati na svoje mjesto, a za što bih možda morala na neke druge grublje tretmane. Tu čaroliju morate osjetiti na sebi jer se ne može ni blizu prenijeti riječima. A i svatko je drukčiji i na jedinstven način doživljava.

M. E., Velika Gorica

Nakon što sam neko vrijeme tražila masažu koja bi me zaista opustila i relaksirala, mogu reći da sam je konačno pronašla. Vrlo ugodan i opuštajući doživljaj. Preporučujem!

Ana Barišić, Velika Gorica

…its a good morning! day 5 after the incident (dyslocated shoulder) and day one after two magically beautiful treatments and I am basically painfree! the injury is still there and I have to move carefully not to go into it
štoo far but mobility after 2 treatments increased from a weak 3 to a strong 8. Pain is down from 8 to 1-2. now we can conentrate the energy on healing 🙂 🙂 🙂 Update: day 2, pain 0, mobility 9-10!

Tobias Essiger, Zagreb

Kada želite ozdraviti i dovesti tijelo u ravnotežu, uživati i opustiti se toliko da skoro zaspete na tretmanu, onda idete kod Ivane na shiatsu. Ako dvojite je li ovo za vas ili ne, budite sigurni da jest, jednom kada dođete stalno ćete se vraćati.

Jela Ravnjak, Velika Gorica

Vrlo ugodno iskustvo, opuštajuća atmosfera. Došla sam zbog ukočenosti u vratu, već nakon prvog tretmana stanje je bilo bolje. Svakako preporučam Ivanu!

Maja Glamuzina, Velika Gorica

Veliko hvala Ivani na savršenim tretmanima osvojenim u nagradnoj igri. Nakon svih tretmana mogu reći da je osjećaj lakoće tijela fenomenalan. Kao da ste skinuli uteg od 20kg umora i stresa. Ivana je iznimni profesionalac. Bez razmišljanja svakome za preporučiti, jer ja ću opet doći.

Krešimir Martinec, Zagreb

Divna Ivana, opuštajuća masaža nakon koje odeš doma lagan kao perce. Toplo preporučam.

Ivana Mihoci Vidoš, Zagreb

Shiatsu kod Ivane je učinkovita potpora prirodnoj mudrosti tijela koja nam daje snagu i vraća poljuljanu ravnotežu (iz koje ispadnemo u svakodnevnoj utrci s obvezama). Nakon svakog tretaman odlazim smirenija, opuštenija i spremnija za dalje što me čeka. Preporučam od sveg srca!

Sanja Ganić Lacković, Velika Gorica

U Tilia shiatsu studiju vodi Vas nježna ,opuštajuća Ivanina energija nakon koje ste spremni za ponovno uživanje u svome tijelu i umu, svaka Ti čast Ivana,svakome bih preporučio Tvoj rad.

Vedran Kuštrak, Velika Gorica

Izvrsna terapeutkinja, ugodan prostor, srdačno preporučam. Pogotovo trudnicama.

Đurđica Valadžija, Zagreb

Ugodan ambijent, predivna terapeutkinja Ivana u čije se nježne, stručne i iskusne ruke s veseljem prepuštam jednom mjesečno. Topla preporuka!

Brankica Butorac, Velika Gorica

Kao i velika većina nas, prije godinu dana potražio sam pomoć, na žalost, tek kada su se javili problemi s kubitalnim tunelima u obje ruke praćeni s  jakim bolovima kralježnici. Tražeći rješenje i pomoć za probleme, slučajno sam vidio da postoji shiatsu u Velikoj Gorici i odlučio sam se javiti Ivani. I što se desilo? Shiatsu me toliko oduševio i pomogao da ne prestajem dolaziti i dalje, sve  kako bih  sadašnje stanje iz zadovoljavajućeg dobrog prešlo u bolje, jer zahvaljujući Ivaninim divnim masažama i dodatnim savjetima – mene kralježnica više i ne boli, a i moje ruke polagano ali sigurno zacjeljuju. O Ivani imam samo riječi pohvale, krasi je velika osjećajnost, strpljivost, dobronamjernost i znanje.

Marko Škopac, Velika Gorica

Čim uđete u Ivanin prostor, instantno se osjećate smireno, a nakon tretmana lagano kao ptičica. Odem svako toliko kako bih tijelu pomogla i zahvalila za sav psihološki stres koji podnosi. Ako su vam opuštajuće aktivnosti mrske, ovo je odlična alternativa kako za rješavanje nakupljenog stresa, tako i za otpetljavanje dubljih problema na nježan način. Moja topla preporuka.

Marija Ercegovac, Velika Gorica

U zadnja 3 tjedna puno vremena provodim pišući za laptopom, dakle gledajući prema dolje svaki dan po 4-5 sati. Posljedica – ukočenost u vratu i prsnom dijelu kralježnice, koja se javljala ujutro, te svaki puta kada bih približila lopatice. Nakon današnjeg Ivaninog tretmana – nestala je SVA napetost, evo me ko’ curica. 🙂 Hvala Ivana! A ja si definitivno prilagođavam radno mjesto na ergonomičniji način.

B. B., Velika Gorica

Više o meni pročitaj ovdje.